OM OSS – MY ALIGNER BY MODERN CLEAR

stroke copy.png

My Aligner har et team med tannleger, kjeveortopeder, tannteknikere og annet fagpersonell. Vi er serviceorienterte og er tilgjengelig på telefon, email eller på stand. Om klinikken din er stor eller liten, er vi der for deg. Med lokal norsk produksjon så kan vi garantere raskest leveringstid.

Design bakgrunn 4.jpg
6a.png

Tysk Kvalitet, norsk produksjon

Tyskland er verdensledende inn medisinsk behandling. Vår samarbeidspartner i Tyskland, Modern Clear har et team av kjeveortopeder og teknikkere med god ekspertise innen fagfeltet, og leverer arbeid med topp kvalitet. Vår produksjson i Norge blir utført av norske tannteknikk og vi bruker det beste skinnematerialet på markedet.

14a.png

Lokal produksjon

Med produksjon i Norge så tilbyr vi markedets raskeste leveringstid på innen 10dager. Med produksjon i Norge så støtter vi også lokal norsk tannteknikk. Reguleringskinnene til My Aligner er laget av trygg termoplastikk godkjent for matproduksjon og har ingen kjente allergiske eller andre patologiske virkninger.

7a.png

 Konkurransedyktig pris

Vi har en av markedets rimligeste pris pga vår effektive logistikk og lokale produksjon. Mange av de store selskapene outsourser produksjonen til utlandet, mens vi  har lokal produksjon og holder prisene lave for at det skal være mest mulig gunstig for våre kunder.

 
12a.png

Startet av tannhelsepersonell

My Aligner er startet av tannlege og tanntekniker. Vi har derfor den faglige dybden og den helhetlige forståelsen rundt både behandlingen og produksjonen. Med det store støtteapparatet i Tyskland via Modern Clear kan du være trygg på arbeid av topp kvalitet og god kundeservice.

11a.png

Støtter alle intraoral scann filer

Har du intraoral scanner så kan man komme raskere igang med behandlingsplanen. Vår software støtter scanner fra nesten alle intraorale scannere, inkludert CEREC Omnicam, 3Shape TRIOS, Carestream CS 3500, 3M True Definition, Planmeca, Motion View, and iTero.osv.

4a.png

Brukervennlig

Se 3D-modeller av alle trinn på Mac, Windows, IOS og Android-enheter rett i nettleseren din. Våre 3D simulasjoner er brukervennlige og behandlingsplanen er lett å følge for behandler og pasient.