Bakgrunn+logo123.png
 
 
bakgrunnsbilde siste.jpg
 

Tysk kvalitet. Norsk produksjon.

My smile. My choice.

stroke copy.png

My Aligner by Modern Clear

My Aligner er en tannreguleringen som flytter tenner ved hjelp av gjennomsiktige skinner som er nesten usynlig ved bruk. Det er en skånsom behandling som hovedsakelig er beregnet for voksne pasienter. Med denne behandling kan man korrigere både små og mellomstore bittfeil som blant annet overbitt, skjeve tenner og trangstilling. Behandlingen består av en serie med skinner som over tid vil flytte tennene inn i en optimal tannstilling.

 

Fordeler ved My Aligner systemet


 

✔︎ Usynlig regulering

✔︎ Kort behandlingstid

 

 

✔︎ Færre tannlegebesøk

✔︎ Avtagbar regulering

 

 

✔︎ Lite eller ingen ubehag

✔︎ Enklere å rengjøre

 

 

✔︎ Konkurransedyktige priser

✔︎ 3D simulasjon før behandlingstart

 

Ulemper
❌ Vårt system kan ikke behandle store bittfeil

Design backgrounds2.jpg
 
sirkel 5.png


Finn en tannlege

  • Konsultasjon

 

Som en tannlaboratorium lager MyAligner reguleringskinnene etter bestilling fra en tannlege/kjeveortoped. De foretar først en konsultasjon, der man gjør grundig undersøkelse av dine tenner, tannkjøtt og slimhinne, før det kan igangsettes en behandling. Hvis din primære tannlege ikke tilbyr My Aligner, ta kontakt med oss og vi vil finne en i nærheten av deg som kan tilby det.

 

 
sirkel 4.png

Få evaluering

  • Panorama røntgenbilde

  • Vanlig avtrykk/ intraoral scan

  • Klinisk foto

Hvis du er en god kandidat for reguleringskinne behandling vil tannlegen/kjeveortopeden ta røntgenbilder og klinisk foto. Deretter tas det avstøping av tennene dine med an avtrykkskje eller med en digital intraoral scanner. Det sendes inn til MyAligner sammen med en bestillingskjema.

 

 
sirkel2.png

3D simulering

  • 3D simulering

  • Behandlingsplan

Vi lager en behandlingsplan og en 3D simulasjon som viser sluttresultatet før man kommer igang med behandlingen. Vi sender det til din tannlege. Dere går gjennom simulasjonen sammen og hvis det er godkjent, kan vi starte å produsere skinnene.

 

 
sirkel1.png

Bruk dine skinner

  • Du vil motta dine skinner

  • 10 dager produksjon

 
 

Du får en serie av reguleringskinner utifra hvor mye og hvor mange tenner man må flytte. Hver skinne brukes i 2 uker, ca 20timer om dagen. Tannlegen  din vil kontrollere fremdriften din med jevne mellomrom og gi deg nye sett med skinner.frem til behandlingen er ferdig.

 

My aligner kan løse følgende problemer

4.jpg
1.jpg
5.jpg
2.jpg
6.jpg
3.jpg